Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

KPC står for opførelse af nyt kontorhus Glasværket ved Nordens mest internationale erhvervsområde Scanport, lige ved Øresund og Københavns Lufthavn

23. januar 2020

I samarbejde med rådgiverteamet Schmidt Hammer Lassen, BOGL og AFRY skal KPC opføre kontorhuset for Skanska A/S

Kontorejendommen Glasværket, er den seneste bygning som p.t. opføres på det tidligere industriområde Kastrup Havn. Glasværket indgår i sammenhæng med Scandic Copenhagen Airport hotel, som KPC også opfører. Der etableres parkeringskælder for begge bygninger ligesom der i terrænniveau etableres fælles adgangsveje og et fælles parkmiljø med beplantede øer og opholdsfaciliteter.

Glasværket har et samlet etageareal på 4.600 m2 fra kælder til 5. sal. som opføres i totalentreprise. Bygningen vil danne en overgang mellem hotelbyggeriet i 14 etager og den historiske nabobygning bryggergården.

Glasværket vil fremstå med teglfacade i mørkerøde nuancer, med vinduesrammer og brystningsfelter som mørkbronzeret farve parallelt med hotelbygningen.

Det udvendige opholdsområde får offentlig adgang og anlægges i en naturlig sammenhæng med naboarealerne, hvor der efterfølgende etableres parkområde. Mod Kastrup havn etableres siddeplinte og en havnepromenade, som indgår i et samlet stiforløb langs Amagers østkyst.

Glasværket vil rumme flere lejemål og en række fællesfaciliteter, så som køkken, kantine, møderum og tagterrasse. Brugerne vil have en fantastisk udsigt over Kastrup havn og Øresund, samt havn og saltvand lige ved døren.

Glasværket skal DGNB certificeres med sølv.

For mere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationschef

+45 60576516
dhs@nordstern.dk