Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

KPC skal bygge kontor til landbrugskæmpe

7. december 2020

I begyndelsen af det nye år påbegynder opførelsen af endnu en bygning som skal skabe rammer for endnu flere virksomheder og medarbejdere i Agro Food Park, som i dag består af 80 virksomheder og mere end 1200 medarbejdere, som arbejder inden for fødevaresektoren.

Det er 11 år siden, at Agro Food Park så dagens lys og siden da, har de ikke set sig tilbage. Flere danske virksomheder og vidensinstitutioner har flyttet deres domiciler og vidensmiljøer til området, og der er nu behov for nye kontorfaciliteter. Det skriver Landbrug og Fødevarer i en pressemeddelelse.

Det kommende kontorfællesskab bliver på 8000 kvadratmeter, og bygningen har fået projektnavnet Treeren, da det er tredje kontorfællesskab i området.

- Vi oplever løbende en stor interesse for at blive en del af Agro Food Park og derfor er det rettidig omhu at bygge mere. De virksomheder, der vil gøre sig gældende i fødevareerhvervet i fremtiden, har ambitioner og holdninger. De vil være en del af et professionelt fællesskab som Agro Food Park, fordi de ved, at samarbejde og netværk gør det lettere både at tænke stort og løse de aktuelle udfordringer, siger director i Agro Food Park, Anne-Marie Hansen.

Det nye kontorfællesskab bygges af KPC Herning, som har skabt en bygning i tråd med Agro Food Parks vision om at skabe et førende vækst- og innovationsmiljø for fødevarer.

- Vi er i KPC meget stolte over, at Agro Food Park har valgt at samarbejde med KPC som totalentreprenør til Agro Food Parks flerbrugerhus "Treeren". KPC har forestået en tillidsbaseret proces med åbne bøger, og det har været en stor succes for alle parter i projektforløbet. "Treeren" bliver et fleksibelt og moderne multibrugerhus med flotte og funktionelle kontorlandskaber og spændende mødesteder i Tower og Diner, hvor viden og ideer kan udveksles mellem brugerne, siger KPCs stifter Kurt Poulsen.

Projektet er blevet til i tæt samarbejde med KPC's rådgivere Arkitema og Sweco, tilpasset med gode input fra Agro Food Park og bygherrerådgiveren DK2.

Byggeriet påbegyndes i januar 2021 og forventes at stå færdigt medio 2022.

For mere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationschef

+45 60576516
dhs@nordstern.dk