Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

KPC København skal stå for opførelsen af det nye kontorhus CPH Highline på Havneholmen i København

20. september 2018

I samarbejde med rådgiverteamet Holscher Nordberg Architecture og Oluf Jørgensen A/S skal KPC København opføre kontorbyggeri og p-kælder for Skanska A/S

Kontorhuset er inspireret af New Yorks populære High Line, der bugter sig mellem Manhattans skyskrabere og tilbyder attraktive uderum for newyorkerne. Tagfladen udnyttes til at skabe en grøn sti, der binder de forskellige terrasser og uderum sammen i forskellige niveauer.

Langs stien skaber borde og bænke sociale samlingspunkter og mødesteder, hvorfra udsigten til Københavns indre by og inderhavn kan nydes.

Arkitektonisk adskiller CPH Highline sig ved sin zigzag-form, der giver attraktive rum til ankomstområder ud mod vejen og ind mod gårdhaven. Indefra giver de vertikalt forskudte vinduer unikke arbejdspladser med optimalt lysindtag.

Med en beliggenhed på Havneholmen får virksomheden et nærmiljø med en blanding af kontorer, eksklusive boliger, caféer, butikker og shopping- og indkøbsmuligheder.

CPH Highline er tæt forbundet med boligerne på Skibbroen og det maritime miljø omkring husbådene i den lille havn med roklub og mulighed for egen båd og egne kajakker.

Imellem CPH Highline og boligerne etableres en mindre grøn park med mulighed for "urban farming". Her kan områdets beboere og virksomhedens medarbejdere få græs under fødderne og et afbræk fra hverdagen eller arbejdet.

Bryggebroen og Cykelslangen sikrer nem og hurtig adgang for dem, der er på cykel, til Islands Brygge og Amager på den ene side og Vesterbro og indre by på den anden side.

Kontorhuset bliver på 16.000 m2 og med en p-kælder på 6.000 m2. Projektet står færdigt august 2020.

For mere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationschef

+45 60576516
dhs@nordstern.dk