Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

KPC København A/S skal opføre boliger samt erhverv for Danica Ejendomme

1. november 2017

I samarbejde med Gröning Arkitekter og Midtconsult, skal KPC opføre Karré K på ialt 21.942 m², som en del af den nye kanalby i Sluseholmen ved Københavns Sydhavn

Boliger med unik placering i kanalbyen i Københavns Sydhavn
Karrébebyggelsen omfatter en nyopførelse af 168 etageboliger med tilhørende altaner, terrasser på terræn og tagterrasser. Der er endvidere flere lejemål for liberalt erhverv i stueplan.

Bebyggelsen er disponeret med glaspartier til gulv i alle opholdsrum, for at give gode dagslysforhold, styrke udsigten til havnen mod vest, og de mindre sidekanaler mod nord og syd, samt de øvrige rekreative omgivelser.

Facaderne på Karré K er opdelt i mindre "huse" hvor hvert hus har sit arkitektoniske udtryk, materialevalg samt variation i altan og vinduesplacering. De individuelle udtryk sammenbindes af teglsten, der indgår i husenes materialevalg. Teglstenene suppleres af en penthouse med materialer, der fremstår naturlige og genanvendelige som tagpap, aluminium og plader.

Bebyggelsen opføres som en tæt høj bebyggelse i 7 etager mod vest, mod syd og øst 5 etager og mod nord 5 etager plus penthouse. Bebyggelsen indeholder varierede tidssvarende boliger med arealer på mellem 50-169 m², kælder med parkeringsanlæg for personbiler og cykler samt depoter. I midten af karréen etableres et gårdmiljø med græsarealer, beplantninger og cykelparkering. Den daglige adgang til lejlighederne er herfra.

For mere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationschef

+45 60576516
dhs@nordstern.dk