Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

KPC har vundet konkurrencen om Hernings nye talentskole og sportscenter

20. januar 2020

Rådgiverteamet bestående af Årstiderne Arkitekter, ÅF og KPC som totalentreprenør er udpeget af Herning Kommune til at tegne og udfører talentskole og opvisningshal i Herning i forbindelse med byens eksisterende sportscenter

Talentskolen i Herning kommer til at danne rammerne for den daglige gang for omkring 200 elever på 7., 8. og 9. årgang, der alle dyrker sport eller har et musikalsk talent på eliteniveau.

Talentskolen bliver en moderne skole både udvendigt og indvendigt med fokus på arkitektur, men også på samarbejde, læring og kreativitet.

Det samlede byggeri på ca. 9.000 m2 indebærer også en udvidelse af Sportscenter Herning. Her vil blive opført en ny opvisningshal med 2000 siddepladser, der både er tænkt til elitekampe samt som et supplement til centerets daglige aktiviteter. Desuden opfører man en ekstra mindre hal.

Med fokus på at binde Sportscenteret og Talentskolen sammen med Herning by etablerer man en forplads i det sydøstlige hjørne mod Brændgårdvej samt en ny fælles hovedindgang.

Det samlede nye byggeri vil stå færdigt i 2021.

For mere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationschef

+45 60576516
dhs@nordstern.dk