Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

KPC har skrevet kontrakt med Skanska om opførelsen af Scandic Copenhagen Airport ved Scanport med Scandic som lejer

5. marts 2018

Hotel og parkeringskælder med international beliggenhed ved Københavns Lufthavn og Øresundbroen

Hotellet opføres i 12 etager over terræn. Der vil være 357 værelser fordelt fra 2. etage og opefter. På 11. etage er skybaren placeret med tagterrasse med udsigt over sundet. Hotellet vil i stueplan indeholde fitness med poolområde og sauna, kontor og konferencefaciliteter, barområde og reception. På 1. etage ligger de store konferencefaciliteter, ballroom til 400 mennesker, hotellets produktionskøkken og restaurant.

Scanport parkeringskælder vil være beliggende under terræn, og vil være sammenbygget med Scandic Copenhagen Airport. Parkeringsarealet vil indeholde plads til 175 biler inkl. el-ladestander på udvalgte parkeringspladser, motorcykelparkering og almindelig cykelparkering til 44 cykler inkl. ladcykler.

Restauranten vil være tilgængelig for hotellets gæster, besøgende i området samt virksomhederne, der holder til i Scanport.

Konferencecenteret giver de omkringliggende virksomheder mulighed for at afholde større events og konferencer.

Hotellet bliver en del af udviklingsområdet Scanport ved Den Blå Planet på Amager, der er et internationalt erhvervsområde med bygninger af høj arkitektonisk kvalitet med et attrakt nærmiljø ved Scanport havn og Amager Strandpark.

For mere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationschef

+45 60576516
dhs@nordstern.dk