Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

KPC afleverer den sidste del af byggeriet til Uptown/Nordbro

4. juli 2019

Den sidste aflevering består af: Højhus med tilhørende fitness, vaskeri mv. samt fælleshus, parkeringshus, plint og terræn

Tårnet i byggeriet, på de ca. 100m bliver en del af byens karakteristiske skyline for hele det dynamiske Nørrebro. Med den kommende Metro station, eksisterende S-tog station og beliggende ved den vigtige handelsgade Nørrebrogade, er dette sted et vigtigt punkt i byen samt for byens udvikling. Studieboligerne på Borgmestervangen er centralt beliggende med nærhed til mange indkøbsmuligheder, undervisning, kultur og sportsfaciliteter.

For at skabe lys og luft i gaderummet mod Borgmestervangen, samt gode funktionelle kollegieboliger er karrén skåret op, således at der er 7 huse, der fordeler sig på et hjørnehus, 5 punkthuse og et tårn.

En stor andel af de ca. 510 boliger er kollegieboliger og ligger primært i punkthusene. Hjørnehuset indeholder studieboliger med lidt mere plads og den nederste del af tårnet ligeledes. I toppen af tårnet ligger der lidt større boliger der kan anvendes som forskerboliger, delelejligheder eller familieboliger.

På alle etager i kollegierne finder man fællesrum og i hvert hus har man egne tagterrasser. Husene har fællesrum, der orientere sig imod hinanden for at styrke nabo fællesskaberne. Centralt i gårdhaven finder man fælleshuset, som kan være samlende for hele bebyggelsen på én gang.

Med funktioner som læsesal, studierum og festlokaler - tilbyder det sig på alle tider af døgnet og i mange forskellige sammenhænge.

For mere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationschef

+45 60576516
dhs@nordstern.dk