Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

Fem spadestik markerede byggestarten til Comwells største hotel

3. juli 2018

Hotellet skal hedde Comwell Copenhagen Portside på grund af dets nære beliggenhed til Øresund i Københavns Nordhavn. Her opføres et 25.000 kvadratmeter stort hotel med 484 værelser.

Comwell nye hotel opføres på Trælastholmen i området mellem lystbådehavnen bag Svanemølleanlægget og Copenhagen International School ved Skudehavnen. Kvarteret får vand til tre sider og udsigt til Øresund, og bliver om få år til en hel ny og attraktiv bydel midt i København. Tæt på hotellet, kommer en Metro-station hvor gæsterne kan komme fra lufthavnen til det nye hotel på cirka 20 minutter, og på den halve tid være på Kongens Nytorv.

Comwells koncernchef, Peter Schelde, glæder sig over den centrale placering i den nye bydel:

”Vi er både rigtig glade og stolte over, at vi i dag kan markere, at Comwell er på vej til København med kædens største hotel. I et tæt samarbejde med Arkitema og KPC har vi udviklet et fantastisk flot og bæredygtigt projekt, og sammen med By & Havn er det heldigvis lykkedes os at finde den rigtige og en central placering. En placering der, ud over at være i en nyopført bydel omkring Århusgade-kvarteret med boliger og handelsliv, også rummer mange spændende og store internationale virksomheder og den nye anløbshavn for krydstogtsskibe. Alle disse mennesker, virksomheder og organisationer – danske som udenlandske, lokale som internationale – ser vi frem til at kunne byde velkommen til bydelens bedste og Københavns nyeste hotel i 2020.”

Danske AP Pension og Finlands største pensionsselskab KEVA har indgået et joint venture-samarbejde om etablering af Comwell Copenhagen Portside.
Jens Kramer Mikkelsen tog sammen med Peter Schelde, udviklingsdirektør i byggekoncernen KPC, Henrik Hoffmann, samt direktører fra hotellets to investorer, Peter Olsson fra AP Ejendomme og Petri Louhio fra finske Keva de første spadestik til det nye hotel.

For mere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationschef

+45 60576516
dhs@nordstern.dk