Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

CASA vinder endnu et boligprojekt

23. maj 2022

CASA har indgået aftale med SK Ejendomsudvikling om opførelsen af 80 nye lejeboliger i Lisbjerg. De nye boliger får fokus på sociale fællesskaber og skal stå klar i foråret 2024.

Lisbjerg er under hastig forandring fra søvnig forstad til en levende by med smukke udsigter og spændende butikker. Nu er visionen et skridt nærmere med Fortehusene, som CASA opfører for SK Ejendomsudvikling. Fortehusene består af 80 lejeboliger og har første spadestik i sommeren 2022.

”Vi er glade for at have indgået et samarbejde med CASA vedr. en totalentreprise aftale på vores ene projekt i Aarhus N. Projektet udgør ca. en tredjedel af vores pipeline af projekter, som er klar til at gå i jorden indenfor de kommende 12 måneder med en samlet boligmasse på 252 boligenheder beliggende i Aarhus og trekantområdet,” siger Kim Branick, SK Ejendomsudvikling

Fokus på fællesskaber

Fortehusene har fokus på social bæredygtighed og stærke fællesskaber. Byrummene er indrettet med grønne områder til leg og opholdszoner, der fremmer naboskabet i bydelen. Et stisystem forbinder området med Lisbjergskolen, så børnene kan komme sikkert i skole. Bebyggelsen består af toværelses lejligheder i stueplan med egen have til studerende og seniorer, mens børnefamilier og andre med behov for mere plads kan flytte ind i de fritliggende fireværelses byhuse i to plan. Der er også mulighed for at bo flere generationer under samme tag i generationshuset i tre plan.

”Fortehusene er et spændende projekt, der gentænker måden vi bor og lever på. Mange børnefamilier har et ønske om at være tættere på familien, så de kan få hjælp til det praktiske i hverdagen og skabe et dybere bånd mellem den yngste og ældste generation. Generationshuset giver en ramme for den type bæredygtigt fællesskab,” siger adm. direktør i CASA Torben Modvig.

Fuld fart på Lisbjerg

Udviklingen af Lisbjerg har for alvor taget fart de senere år med letbanens ankomst i 2018, åbningen af den nye skole i 2021 og supercykelstien, der sikrer hurtig transport ind til Aarhus centrum. Derudover har Aarhus Kommune planer om at anlægge flere idrætsfaciliteter i den nye forstad, så der er flere aktiviteter for børn og voksne.

”Aarhus er inde i en fantastisk udvikling, som vi er glade for at være en del af. Vi bygger nye boliger på Trælasten og har købt et andet byggefelt i Lisbjerg, hvor vi bygger rækkehuse og lejligheder. Nu får vi chancen for at sætte endnu et aftryk på et Danmarks største udviklingsprojekter lige nu. Vi glæder os til at gå i jorden,” slutter Torben Modvig.

Fortehusene er tegnet af Gjørtz Andersen Arkitekter og bliver DGNB-certificeret. Projektet tager første spadestik i sommeren 2022 og afleveres i foråret 2024.

For mere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationsdirektør

+45 60576516
dhs@nordstern.dk