Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

CASA udvikler og opfører boligområde i Silkeborg

22. november 2021

CASA har de seneste måneder arbejdet intenst på at få de sidste detaljer til at gå op på virksomhedens seneste projekt: Et nyt boligområde i Silkeborg. Området, der ligger på Nørreskov Bakke, kommer til at omfatte i alt næsten 150 nyopførte boliger.

Med skoven i baghaven og blot 10 minutters kørsel til centrum af Silkeborg, byder det kommende boligområde på Nørreskov Bakke i Silkeborg på noget for de fleste. De omkring 13.000 m2 boliger indeholder både rækkehuse og lejligheder. Og så er området naturligvis tæt på søerne og de mange kulturelle tilbud, som Silkeborg også byder på.

”Min fødeby Silkeborg er for nogle en lidt overset dansk vækstby – i hvert fald øst for Lillebælt. Det er ganske ufortjent i mine øjne. Byen har først og fremmest meget at byde på, en fantastisk placering og så – ikke mindst – en meget ambitiøs kommune, som det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med om dette projekt,” siger CEO i CASA, Torben Modvig.

Projektet omfatter i alt 67 et-plans rækkehuse, alle med egen carport med skur, samt fire punkthuse med hver 20 lejligheder med tilhørende fællesparkering. Byggeriet forventes opstartet snarest muligt.

Byggeriet på Nørreskov Bakke forventes afleveret til Heimstaden i slutningen af 2023.

”Silkeborg ligger helt i top, når det handler om udvikling og tilflytning. Vi har allerede en del tilstedeværelse i byen og ser frem til at bidrage til den fortsatte vækst og udvikling med tilgængelige boliger i en tidssvarende kvalitet,” siger landechef for Heimstaden Danmark, Michael B. Hansen.

For mere information

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationsdirektør

+45 60576516
dhs@nordstern.dk