Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

CASA udvikler og opfører bæredygtigt boligkvarter i Brøndby

18. december 2019

CASA A/S har købt Saint-Gobain Distribution Denmarks grund på Sdr. Ringvej med henblik på at udvikle den til endnu et attraktivt boligkvarter i Storkøbenhavn. Planen er at bygge op til 450 boliger i samarbejde med en unavngiven investor.

CASA forventer at bygge i alt 37.500 m2 boliger på grunden Sdr. Ringvej 27 i tæt samarbejde med en investor. Den nye grund er nabo til en anden grund, CASA allerede udvikler på Sdr. Ringvej 33. Her skal der bygges 16.500 m2 fordelt på ca. 200 boliger. Denne grund udvikles ligeledes i tæt samarbejde med en investor.

- Der foreligger allerede lokalplan for området, og vi forventer at projektere allerede i foråret. Dermed kan vi tage første spadestik inden sommer, siger Torben Modvig, CEO for CASA. – Vi ser mange muligheder i området, og vi er meget glade for, at vi nu har erhvervet grunden.

Saint-Gobain er også godt tilfredse med, at CASA nu rykker ind på deres tidligere grund.

- Siden godkendelse af lokalplanen i sommers har vi arbejdet intenst på at få solgt grunden, og vi er meget tilfredse med, at det nu er lykkedes at sælge til CASA, siger Christian Deichmann, CFO hos Saint-Gobain Distribution Denmark.

CASA bygger Storkøbenhavn

Købet af Saint-Gobain Distribution Denmark grunden er blot det seneste i rækken af et større antal udviklings- og boligprojekter, CASA har startet op i Storkøbenhavn.

- Det er vores klare vision at blive Danmarks største udvikler og entreprenør, hvorfor vi gerne vil være med til at udvikle det ny Brøndby også. Det har vi allerede gjort på Nordhavn, Amager og i Ørestaden, og Vestegnen ligger naturligt i forlængelse heraf med alle de muligheder, området rummer, fortæller Torben Modvig.

For nylig afleverede CASA fx det sidste byggeri på Sundmolen i Københavns Nordhavn. CASA var den første entreprenør, der startede udviklingen af Sundmolen. Virksomheden har i tæt samarbejde med både investor og By & Havn været med hele vejen fra lokalplan over spadestik til aflevering af sidste nøgle, og har dermed bidraget til at Nordhavn i dag er blevet et af de mest attraktive og eksklusive områder i København.

Andre nævneværdige projekter, CASA har gennemført eller gennemfører i Storkøbenhavn, inkluderer Strandlodden og Strandholmen, Amager, Jacobsens Have, Valby, Enghave Brygge, Østerbro Skøjtehal (OPP-projekt), BIG Herlev m.fl.

De kommende byggerier i Brøndby skriver sig dermed ind i rækken, af veldisponerede bolig-, renoverings- og erhvervsprojekter udført af CASA.

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S har i transaktionen været repræsenteret af Njord Law og EDC projekt Poul Eric Bech som rådgiver.

For mere information

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationschef

+45 60576516
dhs@nordstern.dk