Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

CASA udvikler nyt boligområde i Ballerup

12. marts 2021

CASA A/S har købt den tidligere erhvervsejendom Høje Haver i hjertet af Lautrupvang – Danmarks svar på Silicon Valley. Projektet er blot den seneste i rækken af storkøbenhavnske udviklingsprojekter for CASA, og den første af en række attraktive ejendomsudviklingsprojekter i Ballerup.

Bæredygtig ejendomsudvikling

Byggeretten på Høje Haver tæller 6.200 m2, der skal udnyttes til attraktive lejeboliger. Det kommende byggeri skal DGNB-certificeres, og CASA går efter at opnå guldcertificering, som en del af virksomhedens bæredygtighedsstrategi

”I CASA har vi strategisk fokus på at udvikle bæredygtige bolig-, erhvervs- og byområder. Det er både til gavn for de mennesker, der til daglig benytter byggeriet, og for hele det omkringliggende samfund. DGNB-certificeringen sikrer en proces, hvor vi indtænker alle bæredygtighedsaspekter i byggeriet, hvorfor vi også mener, at det er det bedste valg til Høje Haver,” forklarer Torben Modvig.

Købet af Høje Haver er blot det seneste i rækken af et større antal ejendomsudviklings- og boligprojekter, CASA har startet op i Storkøbenhavn. CASA udvikler i forvejen bl.a. milliardprojekterne på Sdr. Ringvej i Brøndby. Boligerne i Kirkebjergområdet DGNB-guld certificeres ligeledes.

”Vores position som ejendomsudvikler og totalentreprenør giver os en unik position, hvor vi kan skabe bolig- og ejendomsprojekter til gavn for både de investorer, vi samarbejder med, og for de beboere og brugere, der i sidste ende bruger byggerierne på daglig basis,” siger Torben Modvig.

Byggeriet af Høje Haver forventes igangsat i efteråret 2021.

Fakta:

  • Byggeret: 6.209 m2
  • Antal boliger: ca. 80
  • Investor: ukendt
  • Ejendomsudvikler og totalentreprenør: CASA A/S

Arkitekt: Aarstiderne Arkitekter

For mere information

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationsdirektør

+45 60576516
dhs@nordstern.dk