Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

CASA udvikler ny bydel i Glostrup

26. november 2021

CASA har købt endnu en ejendom i Storkøbenhavn, som virksomheden skal udvikle og opføre boliger på i de kommende år. Denne gang er der tale om en større grund på Ejby Mosevej i Glostrup.

CASA har erhvervet en ejendom i den storkøbenhavnske bydel Ejby. Området ligger både tæt på grønne områder, kommende letbane og indkøbsmuligheder. CASA forventer at kunne opføre boliger på ejendommen. Ønsket er at skabe et moderne boligområde langs Nordre Ringvej, hvor der er fokus på en oplevelsesrig bebyggelse i tæt samspil med det eksisterende boligområde.

”Områderne omkring København rummer næsten uanede muligheder, hvis man, som CASA, har ressourcerne og ambitionerne. Det store område, vi nu har erhvervet i Glostrup, bliver endnu et bæredygtigt byområde fra vores side.,” siger Torben Modvig, CEO i CASA.

Ejendommen ligger i Ejby, som ligger midt imellem Glostrup og Herlev og består i dag af en mindre bebyggelse.

”CASAs team står for denne byudvikling, men vi kan ikke gøre det alene. Vi er afhængige af dygtige rådgivere og – ikke mindst – en innovativ og ambitiøs kommune, der vil skabe en bæredygtig by for deres borgere. Vi ser frem til det videre samarbejde med Glostrup Kommune og borgerne i området omkring tanker og ideer til udvikling af området,” siger Torben Modvig.

Det nye boligområde forventes certificeret til DGNB-guld. Lokalplanen forventes i samarbejde med Glostrup Kommune at kunne vedtages omkring årsskiftet 2022/2023.

Foruden det kommende projekt på Ejby Mosevej har CASA allerede adskillige projekter i Storkøbenhavn bl.a. i Brøndby, Rødovre og Herlev.

For mere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationsdirektør

+45 60576516
dhs@nordstern.dk