Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

CASA sælger endnu en etape af attraktivt Vejle-område

8. januar 2021

CASA kan, med sit seneste salg af 3.000 m2 udlejningsboliger til en professionel investor, næsten melde udsolgt i det populære Skudehavnen i Vejle. 19 ud af de i alt 21 byggefelter er solgt på rekordtid.

”Vi havde lagt en realistisk men dog ambitiøs plan om at have udviklet, solgt og bygget hele området på fem år. Vi er derfor positivt overraskede over, at vi allerede er så langt efter blot to et halvt år. Om alt går vel, vil vi allerede kunne overdrage de sidste boliger til købere og investorer i begyndelsen af 2022,” fortæller Rasmus Holbech, Direktør Investorsalg i CASA.

Skudehavnens placering tæt på Vejle Fjord og med få minutters gang til centrum af byen er en del af årsagen til, at området er så eftertragtet. En anden grund er byggefelternes størrelse.

”Vi har valgt at dele området op i flere byggefelter. På den måde har det været muligt for flere investorer at købe sig ind, fremfor at alene én investor sætter sig på det hele. Der er projekteret boliger af en eftertragtet størrelse, både hvad angår rækkehusene og lejlighederne. Og så hænger byggerierne arkitektonisk sammen, så området fremstår helstøbt og harmonisk”, forklarer Rasmus Holbech.

Levende område

Når alle 21 byggefelter står færdigbygget, er der tilføjet ca. 18.000 m2 boliger til Vejle, og et nyt boligområde er blevet skabt. Området er opdelt i tre delområder: Strandparken, Strandgaderne og Fjordhusene. Strandparken på 5.500 m2 opføres som 54 almene familieboliger, mens de resterende 12.400 m² opføres som 107 private boliger. Det er 3.000 m2 af disse, CASA netop har solgt.

”Den brede beboersammensætning gør i mine øjne området ekstra attraktivt. Skudehavnen er både relevant for seniorer, unge familier og dem midt imellem. Det skaber liv,” fortæller Rasmus Holbech.

Ud til fjorden ligger de eftertragtede rækkehuse, der sælges direkte til private ejere, og i næste række ligger de almene boliger, der udlejes af Lejerbo.

CASA forventer at sælge de resterende boliger i 2021.

Fakta, Skudehavnen:

  • 54 almene boliger (Strandparken), 43 ejerboliger (Fjordhusene), 64 lejeboliger (Strandgaderne)
  • Arkitekt: ERIK arkitekter
  • Landskabsarkitekt: TerraNova
  • Ingeniør: Arne Elkjær
  • Bygherrer: CASA, Lejerbo, eksterne investorer

For mere information

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationsdirektør

+45 60576516
dhs@nordstern.dk