Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

CASA opruster på udviklingsfronten i Øst

11. november 2019

CASA vil være Danmarks største udviklingsentreprenør og har ansat Camilla Drachmann Gram som direktør for Udvikling Øst for at nå det ambitiøse mål. Camilla Drachmann Gram kommer fra en stilling som udviklingsdirektør i Gefion og begynder i CASA d. 2. januar.

CASA har haft et forrygende 2019. Omsætningen er steget med 45 % og lander på 2,6 mia. kroner for året. Men Horsens virksomheden stopper ikke her. CASA vil være landets største udviklingsentreprenør. Derfor mander CASA op med en ekstra udviklingsdirektør, der skal vækste markedet yderligere i Øst. Valget er faldet på Camilla Drachmann Gram, som kommer fra en stilling som udviklingsdirektør i Gefion. Forventningerne til den nye direktør er store:

- Camilla skal styrke vores udvikling øst for Storebælt. Hun skal opbygge en udviklingsafdeling, booste de strategiske initiativer og generere omsætning for 1 milliard kroner. Hun skal etablere og udvikle vores samarbejde med pensionskasser, ejendomsfonde og kapitalfonde i Øst, fortæller Torben Modvig adm. direktør i CASA.

Som udviklingsdirektør i Gefion har Camilla Drachmann Gram arbejdet med flere renoveringsprojekter; et forretningsområde som CASA også stiller skarpt på. I sommer ansatte virksomheden to stærke renoveringsprofiler i Øst, som skal hjælpe med at bygge området op. Camilla Drachmann Grams kompetencer passer i den henseende perfekt ind i den strategiske satsning.

En stærk profil

Torben Modvig har tidligere arbejdet sammen med Camilla Drachmann Gram, og ser frem til at endnu en stærk profil kommer til CASA. Han giver det nye udviklingsfyrtårn i Øst følgende ord med på vejen:

- Jeg kender Camilla og ved, at hun er super kompetent. En virkelig skarp profil med et kommercielt gen, som er vellidt blandt kunder og medarbejdere. Jeg glæder mig til at få hende ombord, for hun er den bedste kandidat på sit felt.

For Camilla Drachmann Gram giver skiftet nye muligheder for at starte sit eget område op i CASA og komme helt tæt på beslutningsprocesserne.

- Det er en ekstraordinær mulighed, jeg har fået. Jeg glæder mig til at blive en del af en super spændende virksomhed, som har gjort det rigtig godt. Jeg ved, at Torben er en dygtig leder, som også er fagligt stærk. Han bliver en god sparringspartner for mig, siger hun og slutter: - Jeg er glad for den tillid, CASA har vist mig og vil gøre mit bedste for at opbygge en stærk og kompetent udviklingsafdeling i Øst.

For mere information

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationschef

+45 60576516
dhs@nordstern.dk