Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

CASA klar med endnu et boligprojekt i Aarhus

31. januar 2022

CASA har købt Arresøvej 8-12 i Risskov og gør klar til at bygge 117 boliger i forstaden til Aarhus. Byggeriet startes i første kvartal og er solgt i forward sale til et projektselskab etableret af Pareto Securities.

Der er gang i byggekranerne i Aarhus, hvor CASA har meldt sig på banen med endnu et spændende boligprojekt. Denne gang på Arresøvej, hvor der skal bygges 117 bæredygtige boliger på i alt 6.900 m2 inklusive kælder og parkeringskælder. Projektet DGNB-certificeres for at sikre en lav belastning af klima og miljø.

CASA har udviklet projektet i tæt samarbejde med AART Architects og har Rønslev med som ingeniør. Det færdige projekt er solgt til et projektselskab etableret af Pareto Securities.

”Vi er meget tilfredse med købet af de 117 enheder på Arresøvej, hvor vi etablerede en tidlig dialog med CASA omkring projektet. Vi er glade for samarbejdet med CASA, som stiller sine bygge- og udviklingskompetencer til rådighed for at sikre, at vi kan overtage et DGNB-certificeret projekt af høj kvalitet, som matcher den efterspørgsel, vi ser i området på særlig små enheder,” udtaler Frederik Kock, partner og ansvarlig for Pareto Securities’ danske ejendomsaktiviteter.

Nøglefærdige projekter

I CASA er der også glæde over salget af det bæredygtige boligområde til Pareto Securities. CASA har satset strategisk på at udvikle nøglefærdige projekter, hvor entreprenørfirmaet står for alle dele af udviklingsarbejdet fra køb af grund til udførelse af byggeri. Forretningsmodellen har vist sig attraktiv for nogle investorer:

”Det er en fordel for investorerne at købe et nøglefærdigt projekt. Samarbejdet med en god partner som Pareto Securities gør det muligt at skabe stærke projekter, der er til gavn for alle parter. Vi nyder godt af deres ekspertise og sætter til gengæld alle vores kompetencer i spil og skaber forretning på flere niveauer,” siger Torben Modvig, CEO i CASA.

Tæt på vandet og letbane

Arresøvej ligger godt to kilometer fra Bellevue Strand og seks kilometer fra Aarhus’ pulserende byliv. Området er således interessant for både studerende, singler og børnefamilier.

”Risskov er tæt på naturen, vandet og letbanen, så det er nemt og bekvemt at komme ind til Aarhus centrum. Samtidig er det et område, som er inde i en dynamisk udvikling med flere spændende boligprojekter på vej. Vi ser frem til at tage første spadestik,” siger Torben Modvig.

Byggeriet er igangsat og forventes færdiggjort i foråret 2023.

For mere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationsdirektør

+45 60576516
dhs@nordstern.dk