Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

CASA købt af ActivumSG ejendomsfond

1. juli 2021

CASA A/S er blevet købt af en paneuropæisk ejendomsfond, ledet af ActivumSG Capital Management. Med ActivumSG's fond som ny investeringspartner forventer CASA at sætte yderligere fart på væksten.

CataCap har indgået aftale om et salg af CASA A/S med ActivumSG Real Estate Fund VI. CataCap overtog aktiemajoriteten i CASA i 2016, og har siden gjort virksomheden til en af landets førende ejendomsudviklere og totalentreprenører.

”CASA er en helt fremragende case på det langsigtede strategiske udviklingsarbejde, som vi gerne vil være en del af i vores selskaber. Vi er gået ind med høje målsætninger om at skabe varig værdi, og i dag kan vi med tilfredshed konstatere, at vores ambitioner er blevet indfriet i et meget stærkt og givende partnerskab med selskabets stiftere, ledelse og medarbejdere. Nu har vi fundet den helt rette næste ejer, der har stor international erfaring fra ejendomsbranchen, og som kan bringe CASA videre på rejsen,” siger Vilhelm Hahn-Petersen, partner i CataCap og næstformand i bestyrelsen for CASA A/S.

CASA blev stiftet i 2006 af Michael Mortensen, Per Hansen og Peter Rosengreen, der, som nævnt, overdrog aktiemajoriteten til CataCap i 2016. I 2019 kom Torben Modvig til som CEO, og han fortsætter i spidsen for virksomheden efter ActivumsSG fondens overtagelse. I 2021 forventer CASA at nå en omsætning omkring de 3 mia. kr.

“CASA har været på en fantastisk rejse siden 2016 – ikke mindst takket være vores dygtige medarbejdere. Det er deres kompetencer, og de stærke værdier i CASA, ActivumSG har investeret i. Vi har sammen haft fokus på at skabe en forretning, hvor kvalitet og kundepleje er essentielle elementer, og hvor kommerciel nytænkning har givet os en attraktiv position i markedet. CataCap har som aktive ejere med en stærk tiltro til CASAs medarbejdere og værdier været helt centrale på den rejse, og vi glæder os til at bygge videre på denne succes med ActivumSG,” siger CEO Torben Modvig.

De nye ejere ser også frem til samarbejdet:

”Vi var fra begyndelsen imponerede af den kvalitet, effektivitet og erfaring, vi mødte hos CASAs team, som af gode grunde anses som ’best-in-class’ i branchen. Vi har den samme dynamiske tankegang og er på linje med CASAs agile arbejdsmetoder. Vi ser virkelig frem til at arbejde sammen med teamet og realisere virksomhedens kæmpe vækstpotentiale,” fortæller Stefan Mohr, Head of European Corporate Transactions, ActivumSG.

Handlen går endeligt igennem i juli 2021.

For mere information

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationsdirektør

+45 60576516
dhs@nordstern.dk