Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

CASA køber 60.000 m2 i Herlev

15. oktober 2021

CASA har indgået aftale om virksomhedens hidtil største grundkøb og er nu startet på udviklingen af grunden. Sælger er Erik Linde, der har drevet og ejet det nuværende industriområde i mange år.

Marielundvej 48-50 fremstår i dag, som et ældre industriområde i Herlev, men om få år vil adressen huse en helt ny bydel, hvis det står til ejendomsudvikler og totalentreprenør CASA.

”Det er en sjælden mulighed, vi har fået i Herlev. Erik Linde har drevet området succesfuldt i mange år, og det har derfor også været vigtigt for os at bygge videre på hans ambitioner for området og hans gode dialog med Herlev Kommune. Vi ser frem til at kunne opføre endnu en ny, bæredygtig bydel,” siger Torben Modvig, CEO i CASA.

Grunden på ca. 60.000 m2 er den største grund, CASA har rekvireret til dato. Købet af Marielundvej er betinget af en ny lokalplan, som CASA vil udarbejde sammen med relevante parter, herunder Herlev Kommune.

Transformationen fra industri til grønt boligområde tager flere år, men CASA forventer alligevel at kunne tage første spadestik allerede i starten af 2023.

”Vores styrke som ejendomsudvikler er, at vi ikke står alene. Vi har mange dygtige samarbejdspartnere, der assisterer os i det arbejde, der ligger foran os. Vi ser desuden frem til samarbejdet med Herlev Kommune, som vi allerede har et fantastisk samarbejde med om Herlev Bymidte. Det er en seriøs kommune, der har store ambitioner for både erhverv og byens borgere,” siger Torben Modvig.

For yderligere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationsdirektør

+45 60576516
dhs@nordstern.dk