Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

CASA ansætter ny salgsdirektør

2. september 2020

For at styrke CASAs arbejde med salgsaktiviteter og pipelinestyring yderligere, har virksomheden ansat Hans Jørn Abrahamsen. Hans Jørn har stor erfaring fra bygge- og boligbranchen og kommer senest fra en stilling som salgs- og marketingdirektør hos FB Gruppen.

CASA A/S blev i 2016 solgt til den danske kapitalfond CataCap. Virksomheden har siden sat turbo på væksten og har bl.a. øget sine markedsandele på boligbyggeri samt etableret sig indenfor erhvervsbyggeri og renovering. Styrkelsen af salgsafdelingen gennem ansættelsen af Hans Jørn Abrahamsen er endnu et skridt i retningen mod større vækst og øgede markedsandele.

”CASA har de senere år været på en hastig vækstrejse. På få år er vi blevet en af Danmarks største ejendomsudviklere og totalentreprenører, og det stiller stadigt større krav til vores salgsorganisation. Vi er derfor glade for, at Hans Jørn har valgt at tage med på vores rejse. Med sin mangeårige erfaring og sit store engagement er jeg sikker på, han bliver en værdifuld tilføjelse til vores virksomhed,” siger Rasmus Holbech, Direktør for Investorsalg og Partnerskaber i CASA A/S.

Et kendt ansigt

Hans Jørn Abrahamsen skal styrke CASAs arbejde med salgsaktiviteter og pipelinestyring. Han får ansvar for salgsprocesser og implementering af de strategiske tiltag på salg. Hans Jørn er uddannet fra CBS og har en lang fortid i bygge- og boligbranchen; først som ejendomsmægler ved EDC i 9 år, senere som salgschef hos NCC og Bonava.

”CASA har udviklet sig enormt de senere år, og jeg var derfor ikke i tvivl, da jeg blev tilbudt at blive en del af holdet. Virksomheden er i vækst, men den er stadig solidt funderet i de stærke værdier, der har været en del af den siden grundlæggelsen. De værdier – respekt, tillid og ordentlighed – ligger tæt på den måde, jeg selv arbejder og tænker på,” siger Hans Jørn Abrahamsen, Salgsdirektør CASA A/S.

Hans Jørn Abrahamsen er tiltrådt stillingen som salgsdirektør hos CASA A/S d. 1. september 2020.

For mere information

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationschef

+45 60576516
dhs@nordstern.dk