Tilbage

+45 7562 7900
info@nordstern.dk
CVR: 29205272

CapMan og CASA joint venture i Aarhus

1. december 2021

CapMan og CASA har indgået et joint venture om udviklingen og opførelsen af et nyt boligområde i centrum af Aarhus. Området ligger i Katrinebjerg mellem bl.a. Rødkløvervej og Katrinebjergvej.

Katrinebjerg-området er et af flere områder af Aarhus, der i disse år udvikles og byfornyes. Det har således forandret sig betragteligt de seneste år til i dag at repræsentere den blandede by med både studiemiljø, familieboliger, virksomheder og uddannelse indenfor kort afstand. For få år siden var området mere præget af industri og erhverv, men bl.a. nærheden til Aarhus Midtby gør området til et oplagt boligområde. Nu stempler CASA og CapMan ind i udviklingen af Katrinebjerg med et større boligområde mellem Rødkløvervej og Katrinebjergvej på 12.800 m2.

”Vi glæder os over at være kommet på plads med en ny lokalplan for området. Beliggenheden er meget attraktiv tæt ved Aarhus Universitet, og projektet vil tilbyde et miks af gode kvalitetsboliger til studerende og familier i en karrébebyggelse, der samtidig får et fedt gårdmiljø. Vi er glade for at kunne udvikle dette projekt for Aarhus i samarbejde med vores gode partner CASA," siger Hasse Wulff, Investment Director, CapMan.

Der opføres i alt 209 boliger af varierende størrelse samt 60 tilhørende parkeringspladser. Bebyggelsen er i varierende højder – fra tre til seks etager – for at skabe liv og åbenhed i byggeriet. I gårdrummet etableres et rekreativt område med åben adgang for alle, og på ydersiden plantes der lommeparker, der skal fungere som små, grønne oaser for hele området. Det nye boligområde DGNB-guld certificeres.

”Projektet i Katrinebjerg er et grønt og bæredygtigt boligudviklingsprojekt, hvor vi bygger kvalitetsboliger til både studerende, familier, singler og par i hjertet af den jyske hovedstad. Det er en fornøjelse at bidrage til udviklingen i Aarhus og sikre, at der også fortsat er plads til den vækst og virkelyst, der er så essentiel for byen, siger Torben Modvig, CEO i CASA, og fortsætter:

”Vi tilføjer med dette projekt yderligere 12.800 m2 til vores gode samarbejde med CapMan, og det glæder mig, at vi denne gang kan lave et joint venture sammen i det jyske”.

Der foreligger en upåanket lokalplan for området, og projekteringen pågår. Der er forventet opstart af byggeriet i marts 2022 og aflevering i januar 2024.

CapMan og CASA samarbejder allerede om renoveringen af en kontorbygning på Lindevangs Allé, Frederiksberg, og et boligprojekt på Egegårdsvej, Rødovre.

For mere information, kontakt

Ditte Hejberg Sorknæs
Marketing- og kommunikationsdirektør

+45 60576516
dhs@nordstern.dk